Betalen, verzenden & retourneren

Betalen

Als je een bestelling plaatst, kun je betalen met iDEAL.

Verzenden

Als je voor 15.00 uur bestelt, heb je je bestelling vaak al de volgende dag in huis. Soms kan het iets langer duren.

Als je voor 17,50 euro of meer bestelt, betaal je geen verzendkosten. Voor bestelling onder de 17,50 euro betaal je voor pakketjes die door de brievenbus kunnen 1,95 euro en en voor grotere pakketten 3,95. Dit alles geldt alleen bij verzending naar een adres in Nederland.

Retourneren

Als je niet tevreden bent met je bestelling, kun je die binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Je betaalt dan wel zelf de retourkosten. De kosten van je bestelling (inclusief verzendkosten) zal vervolgens binnen 30 dagen aan je worden terugbetaald op dezelfde manier waarop je betaald hebt.

Als je maar een deel van je bestelling retourneert, zullen de verzendkosten van het deel dat je houdt niet worden terugbetaald. Als je geen verzendkosten hoefde te betalen omdat je voor meer dan 17,50 euro besteld had, maar door een deel te retourneren onder de 17,50 euro komt, worden er alsnog verzendkosten in rekening gebracht. Die worden verrekend met het bedrag dat je terugkrijgt.

Ebooks

Ebooks zijn na betaling altijd direct automatisch beschikbaar via een downloadlink. Je krijgt dan een zip-bestand dat je moet uitpakken om een epub-bestand te krijgen. Het epub-bestand kun je openen in een ereader.

Ebooks kunnen niet geretourneerd worden.